BG

Genieten in de Achterhoek

BBQ & Excursies

BBQ mogelijkheden

Bent u op zoek naar een gezellig dagje uit met familie, vrienden, vereniging, enz, waarvoor u zelf niet veel hoeft te regelen, dan bent u bij ons van harte welkom. Na ontvangst door de familie te Kloeze op Theetuin ’t Lerinkshof kunt u onder deskundige begeleiding van Jan te Kloeze een schitterende natuurwandeling maken. Tijdens de rondleiding zal hij u uitgebreid informeren over het natuurlijke beheer van randzones van natuurgebieden door middel van begrazing door Galloway-runderen, zijn natuurdoelstellingen en de wijze waarop Jan hieraan invulling geeft. Na afloop van de rondleiding kunt u genieten van een heerlijke barbecue. Uw voorkeuren en wensen ten aanzien van het programma en de barbecue staan hierbij centraal. Graag spreken wij alles van te voren met u door zodat we maatwerk kunnen leveren. Zowel voor een “snelle hap” als ook voor een uitgebreide barbecue op de green egg (specialiteit: entrecote en rib-eye) kunt u bij ons terecht.

Excursies

Vanuit Theetuin ’t Lerinkshof organiseren wij speciaal voor groepen diverse excursies naar de natuurgebieden in de omgeving, waarbij wij aansluitend een barbecue verzorgen. Onder leiding van Jan te Kloeze kunt u genieten van de schitterende natuur en kunt u zien hoe hij met behulp van het beweiden van Galloway runderen ervoor zorgt dat er nieuwe natuurgebieden ontstaan. Indien u geĂ¯nteresseerd bent kunt u een afspraak maken zodat het programma van de excursie op uw wensen afgestemd kan worden.

Daarnaast zijn er diverse Nordic Walking routes uitgezet door het prachtige Achterhoekse coulisselandschap (routebeschrijvingen aanwezig).

Kijk voor meer informatie over Galloway runderen op: www.galloway-beweiding.nl